Vacancy: Advocaat-medewerker Vastgoed/Huurrecht

Position

Advocaat-medewerker Vastgoed/Huurrecht

Expertise

Real Estate, Construction & Government

Location

's-Hertogenbosch

Experience

meer dan vijf jaar

Banning Advocaten is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en buitengewoon enthousiast team van circa 45 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook plaatsvervangende raadsheren, universitair docenten en echte procestijgers behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt.

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is een ‘given’: vaktechnische kennis en dienstverlening hebben wij hoog in het vaandel staan. De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd.

Ben jij toe aan die volgende stap in je carrière? Dan dagen wij jou uit! Ter versterking van ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende advocaat-medewerker Vastgoed/Huurrecht.

Ons team
Wij beschikken over een zeer ervaren en gedreven vastgoedsectie, waarin alle vastgoeddisciplines zijn verenigd. Wij hebben specialistische kennis, werken in teamverband en zijn goed op de hoogte van wat er in de vastgoedbranche speelt. Indien nodig procederen wij met verve om de  belangen van onze cliënten te behartigen. Wij hebben veel ervaring met de procespraktijk, zowel bij rechtbanken en bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw als met andere vormen van geschillenbeslechting.

Jouw kwaliteiten
Wij zoeken een advocaat met meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van Vastgoed / huurrecht. Je beschikt over gedegen en praktische kennis van het Vastgoed- en/of huurrecht en hebt ervaring in de praktijk opgedaan. Je werkt (grotendeels) zelfstandig aan dossiers en bent daarbij goed in het coördineren van diverse vastgoed- en huurrecht vraagstukken. Verder beschik je over een commerciële instelling en de drive om de praktijk verder uit te bouwen. Je bent ondernemend en weet dat je samen meer bereikt dan alleen. Je bent ambitieus, enthousiast en wilt Banning Advocaten verder laten groeien. Daarbij heb je oog voor acquisitie en commerciële mogelijkheden.

Wij bieden het volgende:

  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een marktconform salaris afhankelijk van je ervaringsniveau;
  • een werklocatie in het centrum van ‘s-Hertogenbosch;
  • veelzijdige en afwisselende werkzaamheden.


Interesse?
Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie (motivatie met curriculum vitae) naar vacature@banning.nl of klik hiernaast op de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Philip van der Ven (073 – 692 77 02 of via p.vanderven@banning.nl).