Vacancy: Advocaat-stagiair(e) Ondernemingsrecht / M&A

Position

Advocaat-stagiair(e) Ondernemingsrecht / M&A

Employment

Fulltime

Expertise

Corporate law

Location

Amsterdam

Experience

Afgestudeerd/beginnend

Banning Advocaten is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en particulieren relevant zijn. Met een relatief jong en buitengewoon enthousiast team van circa 45 gespecialiseerde advocaten en 25 stafmedewerkers zijn wij dagelijks werkzaam voor een brede groep van nationale en internationale cliënten. Ook plaatsvervangende raadsheren, universitair docenten en echte procestijgers behoren tot ons team. Wij hebben een landelijk erkend opleidingsinstituut en een cassatiepraktijk voor als het echt uitdagend wordt. 

Met onze ondernemende en pragmatische aanpak zijn wij in staat om cliënten optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit is een ‘given’: vaktechnische kennis en dienstverlening hebben wij hoog in het vaandel staan. De werksfeer laat zich typeren als dynamisch, waarbij geen dag hetzelfde is en jij als onze nieuwe collega continu wordt uitgedaagd. 

Ben jij afgestudeerd en klaar voor het echte werk? Dan dagen wij jou uit! Ter versterking van onze sectie Ondernemingsrecht / M&A op onze locatie in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste advocaat-stagiair(e).

Ons team

De sectie Ondernemingsrecht / M&A adviseert cliënten met name op het gebied van fusies, overnames, private equity, joint ventures en herstructureringen. De afgelopen jaren is de sectie sterk gegroeid. Ons hechte M&A-team handelt doelgericht en efficiënt. Binnen het team heerst een open en informele werksfeer, werkt men nauw met elkaar samen. Het team binnen kantoor Amsterdam wordt geleid door Henk Brat.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een beginnend advocaat-stagiair(e), die beschikt over een afgeronde universitaire rechtenopleiding en gedegen kennis heeft opgedaan van het ondernemingsrecht. Je hebt de ambitie om zo snel als mogelijk door te groeien en staat stevig in je schoenen. Je bent zelfstandig, beschikt over analytisch denkvermogen en hebt een praktische, commerciële en cliëntgerichte instelling. Daarnaast heb je gevoel voor humor en heb je een sociale en proactieve instelling. Je hebt oog voor commerciële mogelijkheden en acquisitie en bent een leergierige, enthousiaste teamplayer. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Wij bieden

  • een ondernemend full-service kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • een marktconform salaris passend bij jouw ervaringsniveau;
  • een werklocatie op onze vestiging in Amsterdam;
  • een hoofdvestiging in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch;
  • vele interne en externe mogelijkheden in opleiding en begeleiding;
  • een fantastische werkomgeving waar je je optimaal kunt ontwikkelen;
  • de nodige leuke interne sociale activiteiten, zoals o.a. het jaarlijks Banning-tennistoernooi, kerstfeest met cabaret, vrijdagmiddagborrels, Banning Bootcamp Training etc.

 

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatiebrief met curriculum vitae en overige van belang zijnde documenten, gericht aan Henk Brat, naar vacature@banning.nl of klik hiernaast op de sollicitatiebutton. Mocht je inhoudelijke vragen hebben, dan kan je contact met ons opnemen via 020 – 800 80 00.