Actualiteitenmiddag Rechtspraak Hoge Raad

Expertise

Cassation (Supreme Court Appeals)

30 May 2024

Banning Opleidingen en de sectie Cassatie organiseren op donderdag 30 mei 2024 een Actualiteitenmiddag Rechtspraak Hoge Raad.

Tijdens deze middag wordt u door Katrien van Stratum en Marc Janssen bijgepraat over de ontwikkelingen in de rechtspraak van de Hoge Raad. Zij verzorgen samen het algemene deel van de middag over het burgerlijk procesrecht, waarna Katrien van Stratum een workshop zal geven over recente uitspraken van de Hoge Raad op het gebied van personen- en familierecht (met name het huwelijks- en relatievermogensrecht) en Marc Janssen over het verbintenissenrecht. U kunt bij uw aanmelding aangeven welke workshop u bij wenst te wonen.

Deelname aan deze actualiteitenmiddag levert 2 PO-punten op. U ontvangt van ons door de NOvA erkend opleidingsinstituut Banning Opleidingen een certificaat.

Voor wie?

Deze actualiteitenmiddag is speciaal bedoeld voor advocaten die gespecialiseerd zijn in personen- en familierecht en in verbintenissen- en procesrecht en die nader geïnformeerd willen worden over recente uitspraken van de Hoge Raad.

Wanneer?

De actualiteitenmiddag wordt gehouden op donderdag 30 mei 2024 op ons kantoor te ‘s-Hertogenbosch aan de Spinhuiswal 2.

Programma

15.30 uur:  Ontvangst
16.00 uur:  Plenaire sessie
17.00 uur:  Start workshops
18.00 uur:  Afsluiting met borrel

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden, waarbij u tevens kunt aangeven welke workshop u wenst te volgen. Deelname is kosteloos en de parkeerinformatie ontvangt u in de bevestiging per e-mail.

Vragen?

Uiteraard is er deze middag alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Wanneer u op voorhand al vragen heeft, dan kunt u die toesturen aan opleidingen@banning.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Maartje van den Hoogen (073 – 692 76 72).