Business Day Magister JFT

19 April 2023

Sinds 2018 zijn wij een samenwerking met faculteitsvereniging Magister JFT van de Tilburg University aangegaan. Het werven van studenten en ken kennis te laten maken met de advocatuur staat hierbij centraal.

Jaarlijks vinden de Juridische Bedrijvendagen Tilburg plaats, waarvan de Business Day het grootste evenement is. Dit jaar vindt deze plaats op woensdag 19 april 2023. Tijdens deze Business Day zijn alle Tilburg Law School studenten welkom om hun netwerk binnen de deelnemende (advocaten)kantoren van Nederland uit te breiden. Deze dag staat in het teken van de grote (advocaten)kantoren in Nederland, waar ook Banning deel van uitmaakt.

De Business Day is opgedeeld in verschillende workshoprondes, die door de deelnemende advocatenkantoren worden gegeven. De studenten worden op deze manier in de gelegenheid gesteld de kantoren beter te leren kennen. Daarnaast krijgen studenten de kans om een individueel gesprek te voeren met de deelnemende kantoren en nemen zij deel aan de recruitmentlunch. De Business Day wordt afgesloten met een banenborrel, waarbij het voor studenten mogelijk is nader te netwerken met deelnemende kantoren. Na afloop van deze Business Day worden de studenten in gelegenheid gesteld te solliciteren naar een studentstage bij kantoren, die hen het meest aansprak.

Maak jij die dag kennis met ons kantoor? We challenge you!