Seminar “Grensoverschrijdend ondernemen, wankelende debiteuren in België en Nederland”

Expertise

Corporate law - M&A

15 November 2022

Elke ondernemer krijgt er zo nu en dan mee te maken: slecht tot niet betalende klanten. De landsgrenzen en bijbehorende wet- en regelgeving maken de incasso veelal niet makkelijker. 
 
Tijdens de seminar zal u door advocaten van Schoups en Banning worden bijgepraat over uw rechten en mogelijkheden voor de incasso van vorderingen in België waarbij een vergelijking wordt gemaakt met Nederland. Valkuilen zullen worden benoemd en er worden tips en tricks gegeven voor de dagelijkse praktijk.
 
Schoups is met meer dan 80 gedreven advocaten een dynamisch advocatenkantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel.

 
Door wie?

De presentatie wordt verzorgd door de ervaren specialisten op het gebied van ondernemings- en insolventierecht van zowel Schoups als Banning.

Waar en wanneer?

Het seminar wordt gehouden op dinsdag 15 november 2022 om 15.45 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur), ten kantore van Banning Advocaten te ‘s-Hertogenbosch.

Het seminar duurt tot circa 17.00 uur. We sluiten af met een borrel, waarbij er gelegenheid is tot het stellen van aanvullende vragen. Dit seminar biedt ruimte voor 40 deelnemers. Het is ook mogelijk om het seminar digitaal bij te wonen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link. Deelname is kosteloos en de parkeerinformatie of link om digitaal deel te kunnen nemen ontvangt u in een separate bevestiging per e-mail.

Vragen

Indien u op voorhand vragen heeft, of een bepaald onderwerp graag terug ziet komen in tijdens dit seminar, laat het ons dan weten via insolventierecht@banning.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling PR (pr@banning.nl / 073 – 692 77 73).

 
Wij hopen u dinsdag 15 november aanstaande te mogen verwelkomen op ons kantoor!

 

Locatie: Banning Advocaten (Jeroen Bosch Zaal), Spinhuiswal 2 te ‘s-Hertogenbosch