Seminar “Grip op ziekteverzuim”

Expertise

Employment law

16 November 2023

Ziekteverzuim: het zal u vast niet onbekend zijn, zeker nu de verzuimpercentages in veel branches historisch hoog liggen.

  • Vanwege het gebrek aan (be)grip waar veel werkgevers tegenaanlopen, zijn ziekteverzuimdossiers vaak een bron van zorg en ergernis. Wat zijn de belangrijkste uitdagingen?
  • Waarborgen van de continuïteit van de onderneming
  • Omgaan met de druk op overige werknemers
  • In contact blijven met de zieke werknemer
  • Controle houden op het ziekteverzuimproces
  • Toepassen van ingewikkelde regelgeving
  • Beperken van kosten

 

Wat ons betreft dus voldoende aanleiding om een seminar “Grip op ziekteverzuim” te verzorgen.

Door concrete praktijkvoorbeelden te geven, bieden we praktische handvatten om ziekteverzuim op de werkvloer zoveel mogelijk te voorkomen, beperken, begeleiden en op te lossen. Het wordt een interactief en pragmatisch seminar, waarin wij zowel vanuit juridisch perspectief als vanuit een arbeidsdeskundige invalshoek concrete tips meegeven.

Door wie?

Het seminar wordt verzorgd door ervaren advocaten van ons arbeidsrechtteam in samenwerking met de arbeidsdeskundigen van Advize, Marco van Tuijl (sr. arbeidsdeskundige en eigenaar) en Olga Oosterhof (sr. arbeidsdeskundige).

Voor wie?

Iedereen die binnen een organisatie betrokken is bij, geïnteresseerd is in of adviseert over arbeidsrechtelijke vraagstukken met betrekking tot ziekteverzuim.

Wanneer?

Op donderdag 16 november 2023 van 15:15 tot 17:15 uur. Inloop is vanaf 15.00 uur. Na afloop nodigen wij u graag uit in onze bar voor een afsluitende borrel.

Waar?

Het seminar vindt plaats bij ons op kantoor aan de Spinhuiswal 2 te ‘s-Hertogenbosch.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden. Deelname is kosteloos en de parkeerinformatie ontvangt u in de bevestiging per e-mail.

Vragen?

Tijdens het seminar is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen en wij kijken uit naar een interactieve sessie. Wanneer u op voorhand al vragen heeft of tijdens het seminar graag een specifiek onderwerp behandeld wilt zien, dan kunt u ons mailen via arbeidsrecht@banning.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen via pr@banning.nl of via 073-6927773.

Na afloop van het seminar ontvangt u een hand-out die u als naslagwerk kunt gebruiken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 16 november 2023!