Seminar “Werkgeversgezag”

Expertise

Employment law

11 May 2023

Heb je het gevoel dat de jongste generaties in je bedrijf jou niet begrijpen? Heb je het gevoel dat ze een andere taal spreken, een taal die jij niet kent? Heb je het idee dat de argumenten die vroeger steekhoudend en logisch waren, nu geen gehoor meer vinden?

Krijg je soms het gevoel dat ze veel te veel willen en veel te snel willen gaan? Niet langer lijken ze dezelfde route te lopen van onderaan beginnen, hard werken en je dan langzaam maar zeker opwerken. De snelheid die zij voor ogen hebben is voor jouw gevoel buiten proportioneel: drie dagen per week werken, en ook drie keer modaal willen verdienen – bij wijze van. Het is allemaal waar en het is allemaal niet waar, afhankelijk aan wie je het vraagt. Maar het kan ontzettend lastig zijn…

In samenwerking met Primatch en Generatie Lens leggen wij je op donderdag 11 mei 2023 in 2,5 uur de grootste verandering op de arbeidsmarkt in misschien wel veertig jaar uit. Ben jij als CEO, CFO, HR-directeur, HR-manager of HR-adviseur verantwoordelijk voor het werven, binden en boeien van nieuwe medewerkers, kom dan naar het event op 11 mei. Wat natuurlijk heel leuk is, als je jouw Gen Z (leeftijd tot 23) collega mee neemt!

Aanmelden kan via de website. Graag tot dan!