BANNING wint ACQ Global Award voor ‘Client Care law firm’ van het jaar

expertise:

Corporate law - M&A

newsletter:

Wilt u meer weten over dit onderwerp, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

25 May 2010

Het wereldwijd gerenommeerde magazine ACQ Finance reikt jaarlijks de ACQ Global Awards uit voor de beste juridische adviseurs op het gebied van Fusies en Overnames. Dit jaar heeft advocatenkantoor BANNING uit ’s Hertogenbosch de prijs voor ‘Client Care law firm’ in de Benelux in de wacht gesleept. Deze prijs is bijzonder, omdat de mensen die daadwerkelijk gebruik maken van juridische dienstverlening, de winnaars bepalen.

Na vorig jaar door ACQ Finance onderscheiden te zijn met ‘Law Firm of the year’ in de Benelux, is BANNING zeer trots op het feit dat zij nu juist op het gebied van zorg voor cliënten, als beste is verkozen. Het advocatenkantoor onderscheidt zich graag door haar probleemoplossende benadering waarbij de cliënt centraal staat. Niet alleen op juridisch, maar zeker ook op zakelijk gebied. Het winnen van deze prijs ziet BANNING dan ook als positieve bevestiging van haar unieke aanpak.

BANNING is een onafhankelijk, gespecialiseerd advocatenkantoor met nationale en internationale cliënten en praktijk. De circa tachtig advocaten zijn vanuit de vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Rotterdam werkzaam in negen gespecialiseerde praktijkgebieden. Vooral in de transactiepraktijk worden met grote regelmaat teams samengesteld uit de diverse praktijkgebieden. BANNING hecht groot belang aan een optimale prijs/kwaliteitverhouding en bieden een gunstige tariefstructuur die in overleg met de cliënt op maat wordt gesneden.