Verticale Overeenkomsten 2014: Een Uitgebreide Analyse en Bespreking van Belangrijke Aspecten

expertise:

Competition & Regulatory

newsletter:

Wilt u meer weten over dit onderwerp, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

15 April 2014

Getting the Deal Through publiceert de achtste editie van Vertical Agreements, een jaarlijks rapport dat internationale analyses biedt op sleutelgebieden van wet- en regelgeving voor bedrijfsjuristen, internationale juridische beoefenaars en zakenmensen. 

In de nieuwste editie van Vertical Agreements wordt op inzichtelijke wijze inzicht geboden in kritieke domeinen van wet- en beleid waarmee corporate counsels, grensoverschrijdende juridische beoefenaars en zakenmensen te maken hebben.

Getting the Deal Through blijft een waardevolle bron voor professionals dankzij zijn pubiciaties zoals Vertical Agreements. Deze achtste editie weerspiegelt de voortdurende toewijding van de uitgever aan het bieden van hoogwaardige, relevante en up-to-date informatie op wereldschaal.

Het is een essentiële bron met analyse en inzichten van vooraanstaande experts op het gebied van internationale juridische praktijk en bedrijfsrecht. Het biedt lezers een uitgebreid inzicht in de wetten en het beleid die van invloed kunnen zijn op hun bedrijven als ze deelnemen aan verticale overeenkomsten.

We nodigen u uit om de inzichten en analyses te ontdekken die in deze belangrijke publicatie worden belicht. Het begrijpen van deze complexe wettelijke landschappen kan immers cruciaal zijn om succesvol te zijn in de hedendaagse concurrerende en snel veranderende zakelijke wereld. Met Vertical Agreements bent u zeker van de essentiële informatie om weloverwogen beslissingen te nemen in uw zakelijke omgeving.